keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Ice Marathon 2015

Teksti ja kuvat: Aida Juola 7a

Seiskat valloittivat vetisen jään


Torstaina 19.helmikuuta 2015 oli Kuopion satamassa Kuopion kouluille järjestetty Ice Marathon - tapahtuma. Tapahtumaan saapui satoja oppilaita.

Haastattelin paikan päällä muutamia minarilaisia: opettaja Susanna Kaatajaa, opettaja Otto Tuomelaa, Henni Snellmania ja Roosa Vänniä 7d:ltä, Tom Räsästä 7b:ltä sekä Oskari Inkistä 7a:lta.

Englannin ja ruotsin opettaja Susanna Kaataja ei pidä luistelusta, koska ei ole siinä kovin hyvä. Susannan mielestä Ice Marathonilla on kuitenkin mukavaa. Hän lähettää terveisiä kaikille reippaille luistelijoille.

Uskonnon ja elämänkatsomustiedon opettaja Otto Tuomela on luistellut viimeksi noin 15 vuotta sitten, mutta pitää luistelusta. Hän piti tunnelmaa hyvänä ja urheilullisena. Otto lähettää terveisiä kaikille minarilaisille.Henni Snellman tykkää enemmän luistelusta kuin hiihdosta ja päätti siksi lähteä Ice Marathonille. Hänen mielestään tunnelma tapahtumassa oli hyvä.

Roosa Vänni valitsi talviurheilupäivän lajikseen luistelun, sillä hänellä ei omista suksia. Hän ei juuri välitä luistelusta, mutta lähti silti. Roosasta tunnelma Ice Marathonilla oli ihan hyvä. Hän haluaa lähettää terveisiä luokkakaverilleen Ellalle.

Tom Räsänen ei pidä hiihdosta, joten hän halusi luistella. Tom tykkää luistelusta ja hänestä oli kivaa olla Ice Marathonilla. Tom lähettää terveisiä Leevi Korhoselle ja Rene Ruotsalaiselle.

Oskari Inkinen lähti Kallaveden jäälle, koska oli pakko. Hänestä siellä oli kivaa, vaikka hän ei tykkääkään luistelusta. Oskari lähettää terveisiä luokkakaverilleen Joona Koskelalle.