perjantai 11. joulukuuta 2009

Musiikkiluokkalaisten joulukonsertti

Teksti: Mari Haikonen 9b
Videot: Sakari Pääkkö 9b

"Onnistunut konsertti"

Minna Canthin yläasteen perinteinen joulukonsertti pidettiin 1.12.2009 Alavan kirkolla. Siellä esiintyivät koulun musiikkiluokat. Penkit täyttyivät oppilaiden perheistä, sukulaisista ja ystävistä. Heidän joukossaan näkyi myös muutamia entisiä oppilaita.

Konsertissa kuultiin 11 hienoa esitystä. Yleisön mieleen jäivät varsinkin perinteinen Tiernapojat ja yhteisesitys You raise me up, joka tunnetaan WTC-iskujen tunnuskappaleena."You raise me up oli mahtava esitys", kommentoi ex-musiikkiluokkalainen Minarista , nyt Musiikkilukiota käyvä Anna Voutilainen. Hänen mielestään koko konsertti oli hyvin onnistunut. Varsinkin seitsemäsluokkalaiset yllättivät hänet itsevarmoilla esityksillään.Konsertin jälkeen esiintyjille oli seurakuntasalissa tarjolla väliajalta jäänyttä glögiä ja piparia. Meno oli hieman riehakas, ja muutamat pikku virheet harmittivat esiintyjiä, mutta kaiken kaikkiaan he vaikuttivat tyytyväisiltä suoritukseensa.

Joulukonsertin ohjelmisto:
Konserttikanteleet, Pavane, Enkellaulu kajahtaa, Joululaulu, Happy X-mas, Valkea joulu, Tiernapojat , Tulet hiutaleena mun ikkunaan, Varpunen jouluaamuna, You raise me up, Dona nobis pacem, Once upon a silent night