torstai 26. toukokuuta 2011

Kesähoroskooppi

Teksti: Petra Martikainen 8a, Sanni Isotalo 8a, Riikka Voutilainen 8a, Ida Vesterinen 8a, Enni Saastamoinen 8a
Kuvat: Sonja Savolainen 8a, Petra Martikainen 8a, Viola Pasanen 7d, Eevi Isotalo 7d

Mitä kesä tuokaan tullessaan? Lue oma horoskooppisi, niin tiedät!

Kaksoset 21.5. - 20.6. 

Kaksosen kesä: Sinulle on tulossa vauhdikas kesä, ja kavereiden kanssa riittää varmasti tekemistä. Jos pidät mielesi avoimena, saattaa sinulle syntyä säpinää yllättävienkin henkilöiden kanssa.
Rakkaus ja suhteet: Huomaat olevasi kiinnostunut muutamasta lähipiirisi henkilöstä, ja se saattaa yllättää sinut. Pidä mielesi avoimena uusille suhteille, saatat löytää jotain pitkäkestoista.
Onnenpäivä: 13.6.2011 Ratkaiset sinua pitkään vaivanneen ongelman, ja se helpottaa oloasi kummasti.
Raha: Rahatilanteesi tulee olemaan melko hyvä, jos muistat olla tuhlaamatta rahojasi heti. Säästävä edestään löytää.

Rapu 21.6. - 22.7. 

Ravun kesä: Kesäsi on ihana! Se on täynnä mysteereitä ja seikkailuita. Älä ahdistu, jos et heti ymmärrä niiden tarkoitusta. Kaikki selviää aikanaan.
Rakkaus ja suhteet: Ajattelet ehkä pysyväsi onnellisesti sinkkuna/kultasi kanssa, mutta jotain odottamatonta saattaa tapahtua mysteerihenkilön kanssa! Ystäväsi ovat etäisiä eivätkä kiinnitä sinuun paljoakaan huomiota. Se ei sinua haittaa, sillä kesäsi on täynnä uusia ystäviä!
Onnenpäivä:27.6. Vietät ystäviesi kanssa mukavan päivän rannalla.
Raha: Rikastut yllättäen!

Leijona 23.7. - 22.8. 

Leijonan kesä: Leijona viettää rauhallisen kesän, ja se saattaa tuntua alkuun hieman tylsältä. Ota kuitenkin jokaisesta hetkestä ilo irti, ja huomaatkin, kuinka paljon olet saanut aikaan.
Rakkaus ja suhteet: Vietät paljon aikaa perheesi kanssa mökkeillen, ja se lähentää perhettäsi paljon. Tosin pelkkä perheen seura saattaa alkaa tympiä, joten avaa silmäsi. Hyvää seuraa saattaa löytyä lähempää kuin luuletkaan, ehkäpä hän on mökkinaapurisi!
Onnenpäivä: 17.6.2011 Saat tehtyä asian, joka pitää hymyn huulilla päiväkausia.
Raha: Tuliko hyvä todistus? Ehkäpä mummosi palkitsee sinut…

Neitsyt 23.8. - 22.9. 

Neitsyen kesä: Aluksi neitsyt luulee, että tästä tulee tylsä kesä. Pian kuitenkin alkaa tulla tapahtumia, hyviä ja huonoja, toinen toisensa perään. Muista kuitenkin, mitä olet luvannut millekin päivälle!
Rakkaus ja suhteet: Oho! Kylläpäs on säpinää liikkeellä! Sinulla taitaa olla parikin ihastusta, ja jompikumpi heistä taitaa tuntea samoin. Ole kuitenkin tarkka päätöksissä, sillä joku särkee sydämensä.
Onnenpäivä: 22.6.2011 Autat ystävääsi hädässä, ja sinut palkitaan ruhtinaallisesti.
Raha: Rahaa tulee ja menee, joten ole tarkkana tai loppukesästä olet täysin rahaton.

Vaaka 23.9. - 22.10. 

Vaa’an kesä: Vaaka viettää riemukkaan kesän. Kesällä ei tapahdu mitään mullistavaa, mutta vaaka osaa ottaa ilon irti pienimmistäkin asioista.
Rakkaus ja suhteet: Romanttinen kesä tiedosa! Vaaka nauttii herkistä ja kauniista kesä-illoista unelmien kesäromanssin kanssa. Kavereille ei jää paljoa aikaa vaa´an elämässä ,koska romanssi uuvuttaa vaa´an täysin. Muista myös pitää ystävistäsi huolta ,he voivat tarvita sinua.
Onnenpäiväsi: 13.7. Silloin tapahtuu jotain, mitä et ikinä unohda! Ole varuillasi.
Raha: Rahatilanne näyttää heikolta, koska rahasi uppoavat shoppailuun.Yritä säästää rahasi johonkin järkevään, mutta muista pitää myös hauskaa!

Skorpioni 23.10. - 21.11. 

Skorpionin kesä: Kesäsi alkaa rauhallisissa merkeissä. Sinusta tuntuu, että jäät yksin koko kesäksi.
Rakkaus ja suhteet: Ystävistäsi ei kuulu mitään. Soita vanhalle tutullesi tai vaikka lapsuudenystävällesi. Hän saattaa ilahtua soitostasi! Lähdet vanhempiesi kanssa reissuun ja saatat löytää sieltä jotain uskomattoman hyvännäköistä. Nappaa kiinni, älä ujostele!
Onnenpäiväsi: 4.8. Olet liekeissä! Et malta hidastaa vauhtiasi juuri lainkaan!
Raha: Sinulla on harvinaisen huono muisti rahan suhteen. Saatat ehkä hävittää rahojasi, tai löydät yhtäkkiä ison summan rahaa säästöpossusi pohjalta

Jousimies 22.11. - 20.12. 

Jousimiehen kesä: Älä ole turhaan huolissasi tulevasta kesästä, se ei tule olemaan lainkaan tylsä! Tästä tulee elämäsi paras kesä, etkä unohda sitä koskaan!
Rakkaus ja suhteet: Uu, polttaa polttaa. Jokin on niin kuumaa, ettet saata uskoa sen olemassaoloa. Mutta todellinen hän vain on! Tarkkaile mahdollisuuksiasi ja tee niin kuin sydämesi käskee. Ystävät pysyvät uskollisesti rinnallasi, tekisit mitä tahansa.
Onnenpäiväsi: 26.7. Voitat jotain. Ehkä pelkosi vai sittenkin jonkun kilpailun?
Raha: Rahatilanteesi on sama kuin aina ennenkin

Kauris 21.12. - 19.1. 

Kauriin kesä: Kesäsi alkaa loistavasti kavereidesi kanssa ja alkukesä tuntuu menevän paremmin kuin koskaan. Varo, kesän puolivälissä voi tapahtua jotain kummallista, ehkä jopa pahaa…
Rakkaus ja suhteet: Vietät ihania hetkiä kultasi kanssa! Jos sinulla ei ole vielä omaa kultaa hän ilmestyy ennen kuin huomaatkaan. Ystäväsi ovat luotettavia, joten älä epäröi kertoa heille asioitasi. Varo kuitenkin mustasukkaista oinasta.
Onnenpäivä: 15.6.2011 saat uuden ystävän.
Raha: Olet mahtava tuhlaamaan ja pian huomaatkin, että rahapussillasi on anoreksia.

Vesimies 20.1. - 18.2. 

Vesimiehen kesä: Kaikki tuntuu olevan turhaa. Sinulla ei ole tekemistä, eikä kukaan tunnu pyytävän sinua minnekään. Yhtäkkiä huomaat olevasi keskellä seikkailua ja kesä menee yllätyksellisesti. Ennen kuin huomaatkaan se on jo ohi.
Rakkaus ja suhteet: Missä, missä. Ei ketään. Tunnut olevan ihan yksin. Kaikki muuttuu kun lähdet erikoiseen paikkaan, jossa on hyvä meno. Siitä paikasta lähtee tulinen kesäromanssi! Kuka tietää, jos suhde jatkuu pitkäänkin.. Älä katso ihmisten ulkonäköä, saatat saada ystäviä, joilla on uskomattoman hieno persoona.
Onnenpäivä: 1.8.2011 Rakkautta ilmassa.
Raha: Sinulla on rahaa vaikka muille jaella. Katso, että et lainaa tutuillesi liian isoja summia. Et saa niitä välttämättä takaisin.

Kalat 19.2. - 19.3. 

Kalojen kesä: Kesäsi starttaa mainiosti, ja tämä fiilis jatkuu koko kesän. Onnistut lähes kaikessa, eikä mikään tunnu seisovan tielläsi. Tosin vihamiehesi saattaa iskeä millä hetkellä hyvänsä.
Rakkaus ja suhteet: Löydät rakkauden yllättävältä taholta. Olette tunteneet jo jonkin aikaa, joten et uskalla heti kertoa tunteistasi. Sinun on odotettava oikeaa hetkeä tai käy köpelösti! Ystäväpiirisi kasvaa.
Onnenpäivä: 7.6.2011 Vietät mukavan päivän perheesi kanssa.
Raha: Saat luultavasti kesätöitä! Jos et, vanhempasi/sukulaisesi ovat anteliaalla päällä.

Oinas 20.3. - 19.4. 

Oinaan kesä: Alkukesä alkaa melko normaalisti. Olet helpottunut koulun loppumisesta ja voit vihdoinkin rentoutua, eikä sinun tarvitse enää stressata. Biletät koko kesän rankasti ystäviesi kanssa tai olet lähes joka päivä rannalla ja rusketut paljon. Loppukesästä sinulle iskee tekemisen puute, ehkä jopa masennus.
Rakkaus ja suhteet: Pysyt tiukasti kultasi kanssa. Ilmassa on kuitenkin mustasukkaisuutta, ehkä aiheellistakin. Jos olet sinkku, luvassa on pientä ihastusta. Älä etene liian nopeasti, ole varovainen. Jotkut ystävistäsi osoittautuvat pettureiksi.
Onnenpäivä: 7.7.2011 Teet loisto-ostoksen!
Raha: Yksinkertaisesti sanottuna: olet rahoissa!

Härkä 20.4. - 20.5. 

Härän kesä: Kesä menee kuin siivillä! Olet vauhdissa, menossa joka paikkaan yhtä aikaa. Vanhempasi saattavat suuttua, sillä olet koko ajan menossa, etkä lainkaan heidän kanssaan. Muista siis ottaa välillä ihan rennosti.
Rakkaus ja suhteet: Olet tämän kesän sinkku, mutta pientä säpinää ilmassa. Lähdet ystäviesi kanssa matkalle, ja se lähentää teitä paljon.
Onnenpäivä: 6.6.2011 Et ole koskaan ollut näin onnekas!
Raha: Rahaa menee, rahaa menee… Et osaa hallita rahan kulutustasi.