torstai 30. toukokuuta 2013

Hedelmien kertomaa

Teksti: Makkonen Venla 7f, Oinonen Oona 7f ja Suvela Riina 7f
Kuvat: Vesa Vainikainen

Hedelmähoroskoopit

PASSION, syntynyt klo. 00.00-01.59 “masentunut ja mietteliäs” 


Olet syrjäytynyt etkä viihdy isossa (tai pienemmässäkään) porukassa. Koulussa ryhmätyöt ovat kamalinta mitä tiedät. Muista, että se voi laskea numeroosi. Ne harvat jotka luet kavereiksesi voivat myös olla jo kyllästyneitä asenteeseesi. Koska olet useimmiten yksiksesi, isompia ongelmia ihmissuhteissasi harvemmin ilmenee. Elämäsi on aikalailla tasaista koko kevään ajan. Koska sinulla ei ole isoja tavotteita, et tule ainakaan pahasti pettymään todistukseesi.


Pulkkinen Inkeri 00.30
Immonen Tiina 01.09 : "Aika kauhealta kuulostaa, jos totta puhutaan. En kyllä oikein tunnista itseäni. Kai nämäkin ovat niitä uskon asioita, että uskoo ken haluaa."


----------------

VESIMELONI, syntynyt klo. 02.00-03.59 “rento ja rauhallinen”


Oletko kiinni roolissasi, jota pidät koulussa yllä? Heitä se menemään ja ole oma ihana itsesi. Kesä on siihen oiva tilaisuus. Älä innostu tuhlaamaan liikaa, sillä muuten olet kohta varaton. Voisit kokeilla myös yllättää kaverisi. Menkää ja tehkää jotain hauskaa yhdessä josta molemmat pidätte! Kokeisiin lukuapu voisi olla myös tarpeen!

Isometsä Tuula 02.30
Liimatainen Marianne 02.46 : "Rento käy, mutta rauhalliseksi en kyllä tunne itteeni. Kavereitten yllättäminen kuuluu tyyliin ja sitä voisi tehdä enemmänkin. En vedä mitään roolia. Tämmönen hulda minä oon."
Makkonen Rauno 03.00

----------------


ANANAS, syntynyt klo 04.00-05.59 “ajatusten sekamelska”


Ajatukset sekaisin, vai? Vaikeuksia kotona, koulussa vai kavereiden kanssa? Muista, että puhuminen auttaa aina ja kohtahan on kesäloma. Ajatukset voit selvittää vaikkapa kirjoittamalla ne paperille tai kysymällä apua uskotulta ystävältä. Jos kaipaat irtiottoa arjesta, lähde vaikka leffaan tai kylpylään ystäviesi kanssa!

Sassi Ville 04.02
Vainikainen Vesa 04.56
Pellikka Pirjo 05.07 : "Leffa liittyy just tämän päiväisiin ajatuksiin, totta kai tässä vaiheessa kevättä voi sanoa, että ajatukset on sekaisin jne."
Föhr Tuija 05.25

----------------


APPELSIINI, syntynyt klo. 06.00-07.59 “iloinen kuin aurinko”


Aurinko paistaa ja vettä sataa, taitaa tulla kesä, KESÄ! Olet aivan fiiliksissä. Kesäloma, lomamatka, auringon otto… Mitä muuta elämältä voisi toivoa. Älä kuitenkaan höllää liikaa, vaan muista keskittyä lukuvuoden loppuun asti. Ihastus kiikarissa, lähesty häntä vaikkapa ehdottamalla jäätelölle menoa tai keksi jotain omaperäistä. Mutta suositeltavaa olisi kantaa lukuvuosi ensin kunnialla loppuun.

Miettinen Minna 07.25 : "Merkin kuvaus vastaa täsmällisesti omia toiveita. Kesäkin kuulostaa tämän perusteella mukavalta."
Linnus Pirkko 07.50


----------------

KIIVI, syntynyt klo 08.00-09.59 “päältä karhea, mutta sisältä suloisen pehmoinen”


Sinulle tapahtuu lähiaikoina jotain yllättävää, niin koulussa kuin vapaa-ajallakin. Mieti tarkasti valintojasi, äläkä vain mainettasi, sillä ei kai olisi kivaa menettää iloa tulevasta keväästä ja kesälomasta, vain jonkin pienen pienen virheen tai väärän valinnan takia? Muista myös, että jos olet epävarma, voit aina kysyä apua kavereiltasi tai vanhemmiltasi, kyllä he varmasti auttavat sinua!

Mustonen Leena 08.10
Rissanen Anne 08.55

----------------


OMENA, syntynyt klo 10.00-11.59 “yleisön edessä pelokas punastelija”


Kaikkia jännittää joskus, varsinkin näin kevättä mennessä ja todistuksia odottaessa. Jokainen miettii jo varmasti mitä tekee lomalla kun pääsee pois koulunpenkeiltä istumasta ja kuuntelemasta opettajien saarnausta. Mutta ainakaan alkukesäsi ei taida mennä ihan niin kuin olet suunnitellut…

Hänninen Katja 11.20"Osa osuu kohdilleen, mutta ei kaikki."

----------------


KARAMBOLA, syntynyt klo 1.002-13.59 “tahtoo olla aina huomion keskipisteenä”Haluat olla aina huomion keskipisteenä. Liikut usein isossa porukassa ja olet suosittu, tosin joidenkin mielestä voit olla ärsyttävä. Muista kuitenkin, että kaikkia ei voi miellyttää. Koulussa rakastat esiintymistä ja ryhmätehtävissä olet usein johtajan roolissa. Elämäsi on helppoa ja voit iloisen asenteesi toimesta saada useammanki uuden ystävän. Asetat itsellesi korkeat tavoitteet, joten on mahdollista, että koet todistuksesi pienoisen pettymyksen.

Korhonen Eero 13.00 "Osa pitää täysin paikkansa mutta osa menee niin pieleen kuin olla voi."


----------------

VIINIRYPÄLE, syntynyt klo 14.00-15.59 “viihtyy läheistensä seurassa”


Sinulle paljastuu, että ystäväsi joutuu koko kesäksi pois täältä. Ajattelet, että koko kesäsi on nyt pilalla! Mutta koulun loputtua eräs ihana poika kertoo pitävänsä sinusta. Aluksi suhtaudut häneen hieman varovaisemmin, mutta pian huomaat, että olette lähes samalla aaltopituudella ja alatte lähestyä. Loppu on sinun vastuullasi.

Eskelinen Virva 14.40
Halonen Sari 15.15 :  "Osa osuu ja osa ei, niinhän se horoskoopeissa taitaa aina ollakin."


----------------


KIRSIKKA,  syntynyt klo 16.00-17.59 “riippuvainen parhaasta ystävästään”


Roikut koko ajan parhaan ystäväsi käsipuolessa. Se, onko se hyvä vai huono asia riippuu näkökulmasta. Koulussa teette usein ryhmätehtävät kahden. Muista, että voi olla piristävää kokeilla joskus myös uutta paria. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä työskentelynne sujuu hyvin. Ystäväsi kanssa menee hyvin, jos ette tee erimielisyyksistänne ongelmaa. Elämä rullaa aikalailla tasaisesti eteenpäin, paria pikku ongelmaa lukuunottamatta. Kevättodistuksesi keskiarvo on luultavasti noin luokan keskitasoa.

Palmu-Niemelä Miia 16.07
Nupponen Heli 17.37

----------------


SITRUUNA, syntynyt klo 18.00-19.59 “pelottomasti sanavalmis”Ei mene putkeen, ei sitten millään. Mikään ei ole niin kuin toivoisit, toisaalta on myös olemassa pari valopilkkua. Mahdollisesti uusi kaveri tai kavereita. Ankean koulutyön piristykseksi voisit pitää vaikkapa leffaillan. Höllää koti- ja harrastusasioissa ja anna niiden mennä omalla painollaan, koulussa puolestaan olisi suositeltavaa pitää loppukiri!

Hartikainen Sari 18.35

----------------


LUUMU,  syntynyt klo 20.00-21.59 “luova ja taiteellinen”

Huomaat, että koulussa sinulla menee juuri nyt loistavasti, koe numerot ovat kiitettäviä ja todistukseesi tulevat numerotkin alkavat tuntua hyviltä. Voit siis vapaa-ajalla ottaa hieman rennommin ja tehdä mitä sydämesi käskee. Sinusta tuntuu juuri nyt, että haluat käyttää luovia taitojasi hyväksi käsitöiden ja kuvataiteen parissa. Tajuat itsekin, että luomuksesi ovat upeita, ja mietit olisiko tässä sinulle mahdollisesti tuleva ammatti tai pitkälle johtava harrastus.

Juuti Saana 20.19

----------------


KOOKOS,  syntynyt klo 22.00-23.59 “kulmien kingi’’


Esität kovista hyvällä menestyksellä, mutta olet sisältä kuitenkin pehmo ja hieman pelokas. Haluaisit kovasti olla kaikille ystävällinen, mutta et ole varma sopisiko se rooliisi. Koulussa olet ryhmätehtävien aikaan hiljaa ja piirtelet vihkosi takakanteen. Muista, että osallistuminen voisi nostaa numeroitasi. Liikut isossa porukassa, mutta oikeaa tosi ystävää et taida omistaa. Mieti voisiko sellainen olla tarpeen. Tuntuu, että kevät ei ole sinulle parasta aikaa. Ongelmia ongelmien perään... Kevättodistus on sinulle yhden tekevää, joten et tule pettymään, sillä tuskin vilkaisekaan sitä...

Eira Maaret 23.10
Jauhiainen Jussi 23.35 "Aika surullista tuo ettei omista ystävää, ei oikein kuvaa minua."
Juutinen Heikki 23.45 "Ei kyllä yhtään sovi."


Tästä voikin päätellä, että onko horoskooppeihin todellisuudessa luottamista vai ei.