torstai 30. toukokuuta 2013

Musiikkiluokkien kevätkonsertti 2013

Teksti ja video: Eevi Isotalo, 9D
Kuvat: Sonja Herranen, Ari Kokkonen, Riitta Repo

Minari Goes British

Isohali
Tiistaina 28.5.2013 Minari pääsi taas tanssahtelemaan ja nauttimaan musiikkiluokkien perinteisissä kevätkonserttitanssiaisista kylpylä-hotelli Rauhalahteen, niin nykyajan, kun vanhojenkin brittiläisten hittibiisen tahtiin.

Konserttiosuuden aikana saimme kuulla niin Musen, Oasiksen, Adelen sekä Paloma Faithin tunnetuksi tekemien kappaleiden sovituksia orkesterille.

Jälleen kerran sai musiikinopettaja Marianne Liimatainen olla oppilaistaan ylpeä:
 "Kiitos näistä ihanista muksuista" hän vanhemmille tokaisi.


Konserttiosuuden jälkeen oli väliaika ja tarjolla mansikkakakkua. Ja seuraavaksi olikin illan odotetuin osuus nimittäin itse tanssiaiset! Jo ensimmäisestä kappaleesta lähtien oli tanssilattia täynnä ja hittibiisit kuten Call me maybe, Only girl in the world, Moves like Jagger ja Frontside Ollie saivat suuren suosion ja tanssijoukon laulamaan täysiä mukana! Myös Mikä kesä ja Jäätelökesä kappaleet saivat jo fiilistelemään edessä häämöttävää lomaa.

Hiusmuotia: Adele ja Jane Bond
Ilta oli kaikin puolin huippu ja onnistunut, ja musiikkiluokkalaisten ahkera harjoittelu tuotti jälleen tulosta! Ja toki illan aikana pääsi taas ihailemaan myös pukuloistoa ja kampauksia, joihin oli selvästi panostettu tänä vuonna.

Illan kruunasi 9A luokan näyttävä poistuminen limusiinilla jatkoilleen ravintola Memphikseen juhlistamaan viimeisiä kevätkonserttitanssiaisiaan.

Limusiinikyytiä tiedossa