torstai 30. toukokuuta 2013

Uudet tukarit

Teksti ja kuva: Sini Tossavainen 8b

Uudet tukarit

Haastateltavat: Varpu Falkenberg 7A, Hanne Nanouche 7B, Emmi Kähkönen 7D

Tänä vuonna uusia koulumme sai taas uusia, innokkaita tukareita. Heidän mielestään Minari on mukava ja rento paikka.
"Vapaampi ja rennompi kuin muut koulut."

He hakivat tukareiksi, koska homma vaikutti kivalle ja kiinnostavalle. He toivoivat myös, että saisivat uusia kokemuksia ja kavereita. Myös tapahtumien järjestäminen ja uusien seiskojen auttaminen kiinnostivat heitä.

Tytöt tiesivät hommasta sen, että tukarit esittelevät koulua uusille seiskoille ja järjestävät tapahtumia. Heille oli yllätys, miten vähän opettajat ovat mukana varsinaisessa toiminnassa.

Tulevilta vuosilta he odottavat uusien ihmisten tapaamista ja silloin tällöin pois rutiinista pääsyä. Musiikkiluokkalaisilla Varpulla ja Hannella edessä on vielä esiintymisiä. Sitten parin vuoden päästä edessä onkin jo yläkoulun lopetus.

Emmi, Varpu ja Hanne
Terveisiä tukareilta:
"Minari on paras koulu, tänne kannattaa tulla. Yläkoulua ei kannata pelätä, ei se ole niin pelottavaa kuin miltä se vaikuttaa.
"Kannattaa hakea tukariksi, sillä tukarina oleminen on mukavaa. Tapahtumien järjestäminen on hauskaa. Työn plussana/miikkana on tuntien missaaminen, esim. ennen koetta ei ole kiva olla poissa tunnilta, mutta ei siitä suurta haittaa koidu."