tiistai 17. joulukuuta 2013

Musiikkiluokkien iltamat

Teksti: Virva Eskelinen
Video: Pasi Ikonen, Heta Ikonen 9a ja Venla Väänänen 9a

Ajettiin tandemilla"Ajetaan me tandemilla...", kajahti komeasti koulun juhlasalissa keskiviikkona 9. lokakuuta, kun musiikkiluokat esiintyivät pimeän syksyillan iloksi vanhemmilleen ja huoltajilleen. Koulumme juhlasalissa pidetyt perinteiset iltamat veti salin täyteen porukkaa nauttimaan biiseistä, joita musiikin tunneilla oli syksyn mittaan harjoiteltu.

Iltamat on ensimmäinen tilaisuus, jossa uudet seiskaluokkalaiset pääsevät esittämään yläkoulun kokoonpanossa. 7a esitti kuulijoille kappaleet Maailman toisella puolen sekä 21 Guns. 7b oli harjoitellut kappaleet Wake me up ja Around the Bend.

8a-luokan ohjelmistoon kuuluivat kappaleet Ei ja Levoton Tuhkimo, kun puolestaan 8b lauloi laulut Autiotalo sekä Joka päivä ja jokaikinen yö.

Ysiluokat lauloivat iltamissa myöskin. 9a esitti kappaleet Losing My Religion ja Jump. 9b kajautti  I love rock`n rollin sekä Moon Dancen.

Iltamien kahvituksesta huolehtivat ysiluokkien vanhemmat, ja tilaisuuden väliajalla pidettiin Minna Canthin musiikkiluokkien tuki ry:n syyskokous.