keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Nuori Minna 2014 -kilpailu

Teksti ja kuvat: Virva Eskelinen ja Vesa Vainikainen
Video: Eero Korhonen

Eevistä Nuori Minna 2014


Eevi Peiponen 9c-luokalta sai tämän vuoden Nuori Minna -tunnustuspalkinnon. Hän voitti oppilasäänestyksen ylivoimaisesti. Eevi palkittiin koulun kevätjuhlassa Minna Canthin näköispatsaalla sekä Kanttilan kulttuurikeskusken kannatusyhdistyksen kirjalahjalla.



Minarin vuotuinen Nuori Minna -tunnustuspalkinnon saaja valittiin viimeisellä kouluviikolla. Jokainen 9.luokka oli nimennyt keskuudestaan ehdokkaansa, ja ehdokkaat esittäytyivät kouluväelle videolähetyksessä Minnan nimipäivänä 28. toukokuuta.

Nuori Minna -palkinnon saajalta edellytetään, että hän on kiinnostunut kirjoittamisesta ja on hyvä sanankäyttäjä. Lisäksi hänen pitää olla reilu ja suvaitsevainen. Tänä vuonna Nuori Minna -palkinnon saajaksi oli ehdolla kuusi 9. luokkien oppilasta. Kuvien alla on luonnehdintoja, joita luokkatoverit ehdokkaista esittivät.

Videolähetyksessä ehdokkaita haastattelevat 8.-luokkalaiset Iina Pitkänen ja Eetu Valkeapää.  


Riikka Laitinen 9a
Riikka lukee paljon ja kirjoittaa persoonallisesti. Riikka on äärimmäisen suvaitsevainen ja reilu, muttei pelkää ilmaista omia mielipiteitä. Riikka tykkää kahvista!



Aleksi Stoilov 9b
Aleksi on kiinnostunut kielistä ja lukemisesta. Hän on viisas, positiivinen ja mukava. Aleksi on hieno mies!



Eevi Peiponen 9c
Eevi on sosiaalinen, aktiivinen ja positiivinen. Hän on kantaaottava, hyvä sanankäyttäjä. Eevillä on paljon mielipiteitä ja hän on sanavalmis melkein joka tilanteessa!



Juha Kopponen 9d
Juha on reipas ja sosiaalinen. Hän on aktiivinen oppitunneilla ja erityisen lahjakas matematiikassa ja kielissä.



Maija Voutilainen 9e
Maija on suvaitsevainen ja kiinnostunut erilaisista kulttuureista. Hän tykkää lukea ja kirjoittaa. Maija on reilu, kaikille ystävällinen ja omaa paljon omia mielipiteitä.



Ella Heikkinen 9f
Ella on taitava kirjoittaja. Hän on rauhallinen, menestyy monipuolisesti eri oppiaineissa, erityisesti kielissä. Ella tulee kaikkien kanssa toimeen. Taitava koripallon pelaaja!