tiistai 1. kesäkuuta 2010

Ala-aulasssa musisoitiin

Teksti: Sakari Pääkkö 9b
Kuva: Terhi Tiihonen 9e

Aulakonsertti huipensi avointen ovien päivän

Minarin juhlaviikon viimeinen päivä, avoimien ovien päivä, huipentui lukion oppilaiden pitämään aulakonserttiin. Aulaan kerääntyi niin paljon ihmisiä kuin sisään mahtui, ja osa opettajistakin joutui seuraamaan porraskaiteiden läpi.

Aulassa soittanut bändi koostui lukiolaisista. Rummuissa oli Teemu Tuovinen, bassossa Oskari Olkkonen ja kitarassa Eero Toroi ja Aaro Lappalainen. Lauluryhmiä oli kaksi. Toisessa lauloi yksin Minna Canthin lukion vanha oppilas Inka Voutilainen. Tällä kokoonpanolla vedettiin Happoradion vuoden 2008 listasuosikki Puhu äänellä jonka kuulen sekä Colbie Cailatin hitti Bubbly.


Toisessa lauluryhmittymässä lauloi tällä hetkellä Minarissa lukiota käyviä ihmisiä eli Varpu Kattainen, Tiia Sorjonen, Minttu Hämäläinen, Sini Liimatta sekä Sulo Markkanen. He vetivät John Lennonin klassikot All My Loving ja Imagine, ABBAn pirteän Honey, Honeyn sekä kotimaisen kassamagneetti Ultra Bran Pinnan Alla.

Konserttia johtanut ja tapahtuman järjestänyt musiikin opettaja Anja Mauranen kertoi olevansa tyytyväinen lopputulokseen. "Ainahan myös on jotain petrattavaa, muuten ei kehittyisi", hän lisäsi hymyillen. Katsojat näyttivät myös nauttivan konsertista paljon.