tiistai 1. kesäkuuta 2010

Musiikkiluokkien konserttitanssiaiset

Teksti, video ja kuvat: Tiina-Liisa Hämäläinen 8e

Meno kohdallaan ja tunnelma katossa

Musiikkiluokkien kevätkonserttitanssiaiset olivat 25. toukokuuta kylpylähotelli Rauhalahdessa. Kaikki poydät ja istumapaikat olivat täynnä ja ``backstagella`` jännitys pyöri ympärillä. Konsertin aloitti puheellaan musiikkiluokkien tuki ry:n puheenjohtaja Tiina Kammonen toivottaen kaikki tervetulleeksi ja sen jälkeen myös musiikin opettajamme Marianne Liimatainen piti oman pienen tervetuliaspuheensa.

Ensimmäisenä lavalle astui kahdeksannen luokan leidit laulaen kappaleen We Are Family. Kaikkien kappaleiden väliin hukutettiin esiintyjät ablodeihin ja vislauksiin. Erittäin positiivisesti ainakin minut yllätti seiskan tyttöjen Twist And Shout, jonka he vetivät aasiaan kuuluvasti ronskilla meiningillä.


Musiikkiluokkalaiset siis esittivät ennen väliaikaa kappaleet We Are Family, Twist And Shout, Help!, Honey Honey, Dancing Queen, Money Money, I Will Survive, Sugar Baby Love, That's The Way ja Sir Duke.Väliaika oli siis aika täytekakkukahveille, joidenka jälkeen siirryttiinkin sitten tanssilattialle.

Parin kappaleen jälkeen tanssilattialle alkoi siirtyä jo muitakin kuin joko uhkarohkeimpia, hulluimpia (esim. allekirjoittanut) tai nuorimpia fanittajia. Toisten luokkien soittaessa loput musiikkiluokkalaiset kerääntyivät myös tanssimaan ja pitämään hauskaa, meno oli kohdallaan ja tunnelma katossa. Kun ilta jälleen kerran huipentui ysien ``viimeisen viimeiseen`` kappaleeseen (joka tällä kertaa oli Moottoritie On Kuuma) koko yleisö lauloi mukana, jos vain suinkin osasi edes pari sanaa kappaleesta.